header_foto_4_spits
 
 

Home » Nieuws » Emissierichtlijn – bijeenkomst 20 juni ‘Stage V in de praktijk’ blauwebalk

Emissierichtlijn – bijeenkomst 20 juni ‘Stage V in de praktijk’

EICBVanaf 2019 bepaalt de Europese emissierichtlijn NRMM Stage V hoe schoon de binnenvaart moet zijn. Tijdens een bijeenkomst op 20 juni in Rotterdam wordt uitgebreid stilgestaan bij de gevolgen. Want wat betekent Stage V nu eigenlijk concreet voor binnenvaartondernemers? Zijn bestaande schepen om te bouwen naar de nieuwe eisen? En is financiering hiervoor mogelijk? Binnenvaartondernemers worden bij deze hartelijk uitgenodigd!
De middag begint met een inhoudelijke samenvatting van de nieuwe Europese eisen.

Dagvoorzitters Roland Kortenhorst (Koninklijke BLN-Schuttevaer) en Paul Goris (Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart) delen vervolgens hun gedachten over de praktische gevolgen. Je leest  alles over deze gezamenlijke activiteit in de uitnodiging van EICB (of klik op het plaatje).

blauwebalk