header_foto_6_veerhaven
 
 

Home » Nieuws » 30 november SMASH 2017 – Rijnhaven en LantarenVenster blauwebalk

30 november SMASH 2017 – Rijnhaven en LantarenVenster

Schermafbeelding 2017-06-01 om 09.59.57

Op 30 november vaart het schip van de toekomst in de Rijnhaven! Dan is er een demo voor de scheepvaart, de Smart Shipping Challenge 2017. SMASH is een initiatief van Rijkswaterstaat.

Nederland als hét binnenvaart- en recreatievaartland van Europa investeert veel in het gebruik van het vaarwegennet. Om klaar te zijn voor de toekomst, is nu het moment om smart shipping handen en voeten te geven.

Dit gebeurt onder meer met een praktijkdemonstratie: de Smart Shipping Challenge 2017. Plaats van handeling: de Rijnhaven en LantarenVenster in Rotterdam. Vanaf 9.00 uur zijn er live praktijkdemonstraties, een verrassend congres en een inspirerende informatiemarkt. Aanmelden via: SMASH!

blauwebalk