header_foto_3_Container&Kolen
 
 

Home » Nieuws » 17 november RIS-workshop CCR Straatsburg blauwebalk

17 november RIS-workshop CCR Straatsburg

CCR-workshop kleinHet varende bedrijfsleven is op 17 november a.s. van harte welkom op RIS-workshop van de CCR in Straatsburg. Wil je deelnemen, meld je dan voor 1 november online hier aan! Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Het volledige programma kun je hier downloaden, of klik op het plaatje. De CCR biedt een panorama van alle RIS-activiteiten van de CCR over de afgelopen 20 jaar. Bepaalde programmaonderdelen kunnen alvast op extra belangstelling van het bedrijfsleven rekenen:

  • Evaluatie van AIS-plicht en elektronische kaart
  • Uitbreiding van de elektronische meldplicht

De workshop vindt plaats in het Palais du Rhin in Straatsburg. Er zijn tolken aanwezig voor de talen van de Rijnoeverstaten. Meer lezen

blauwebalk