header_foto_2_RoRo
 
 

Home » Gebruik aan boord » Binnenvaart ICT » Administratie » Kostprijsberekening blauwebalk

Kostprijsberekening

Kostprijsprogramma

Rekenprogramma van brancheorganisatie BLN
BLN stelt voor zijn leden een eenvoudig rekenprogramma ter beschikking (ontwikkeld door R. van Veen van ms Armira). Binnenvaartondernemers kunnen snel de vrachtprijs berekenen waarmee de voornaamste kosten van een aangeboden reis worden gedekt. Het programma is simpel en heeft niet de bedoeling om tot in detail alle componenten van de kosten mee te nemen. Het is ook geen algemene kostprijsberekening. Het programma is zo gemaakt dat de individuele ondernemer zijn specifieke kostenpatroon kan invoeren. ‘Kostprijsprogramma’ is aan te vragen voor leden via www.bln.nl.

Profit Planner

Software voor facturatie en onkostenberekeningen voor de binnenvaart, ontwikkeld door Autena Marine.
ProfitPlanner is een eenvoudig programma voor zelfstandige binnenvaartondernemers. Elke varende ondernemer wil graag aan het einde van zijn reis weten of de opbrengsten de directe kosten gedekt hebben. Wanneer van elke reis een historie is opgebouwd kun je deze uitkomsten gebruiken bij het afsluiten van een volgende reis.

Combinatie Bargelink+LogoS+Vaart Vrachtindicator

3 internettoepassingen die elkaar perfect aanvullen.
Een reis neem je aan naar beste kennis en inzicht. Het proces – van aanbieding naar informeren, calculeren en beslissen – herhaalt zich in een eindeloze cirkelgang, een schippersleven lang. Voor alle zekerheid gebruik je Bargelink, LogoS en Vrachtindicator als je ogen en oren op de markt. Gebruik de kracht van de combinatie!

Zie ook:

Vrachtbemiddeling en Markt

Online dienstverlening  bij vrachtbemiddeling, analyse van de binnenvaartmarkt en inzicht in kosten en opbrengsten.

blauwebalk